Spill på flere mobiler

I Sverige har ivrige programmerere nå klart å utvikle et mobilspill hvor spillets karakterer kan hoppe fra mobiltelefon til mobiltelefon.

Spill Pac-Man online
I de senere år har det vært en økende kritikk i media på grunn av at barn og unge spiller spill i stedet for å leke med vennene sine. Noen psykologer mener dette gjør at barna blir mer asosiale.

Men nå er der kommet en ny spilltype til mobilen hvor barna faktisk skal arbeide sammen for å klare spillet. Det første eksempelet er en ny variant av spillet Pac-Man, som var en av 80-tallets absolutt største klassikere.

Ideen er at personene som spiller kan sitte med hver sin mobiltelefon men samtidig spille sammen. Så når man sitter og spiller spillet er det ikke nok å holde øye med sin egen mobilskjerm, man må også passe på hva som skjer på skjermen til den andre telefonen. Dette fordi figurene kan hoppe fra skjerm til skjerm.

Programmererne som har utviklet spillet spår at denne nye spilltypen vil bli en ny trend innenfor mobilspill. Nettopp fordi spillet legger opp til at man skal samarbeide og skaper sosialt samvær mellom de som spiller spillene.

Hvordan telefonene skal koble seg til hverandre sies det lite om. Men det er nærliggende å tro at man skal kunne koble seg til hverandre via trådløse teknologier som blåtann eller infrarød.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen