Spill for sterke nerver

Nok en gang har vi gjort vårt beste for å finne bra spill til deg. Denne gangen håper vi du får iskalde grøss nedover ryggraden, med våre utvalgte grøsserspill. Her må du nemlig ha nerver av stål, for å overleve en rekke skrekkscenarier.

Denne spillsjangeren er ikke beregnet for barn.

Les også:
- Gøy for alle penga
- Heeeeeerlig
- Gamere skal bli nye James Bond

F.E.A.R. Extraction Point

Dette er den første utvidelsespakken til det intense actionspillet F.E.A.R.. The First Encounter Assault Recon Team (F.E.A.R.) har vendt tilbake fra spillet F.E.A.R. for å kjempe mot Alma og hennes undersåtter. F.E.A.R. Extraction Point begynner der handlingen i det opprinnelige spillet slutter. Her får en testet ut action av ypperste klasse. Du er forsatt på rømmen fra psykopaten Paxton Fettel og hans militære styrker. Våpnene er oppgraderte, og nå er det på tide for deg å møte horder av klonede supersoldater.

Er du av den lettskremte sorten bør du i dette spillet skru ned lydeffektene. F.E.A.R. Extraction Point vil definitivt skremme deg fra sans og samling.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Her kan du laste ned gratis prøveversjon av F.E.A.R. Extraction Point

Utgiver: Vivendi Universal Games, Inc.


F.E.A.R. Perseus Mandate
Dette er den andre utvidelsespakken til det meget populære spillet F.E.A.R. I denne utgaven av F.E.A.R. dreier handlingen seg om et mystisk prosjekt ved kodenavnet Perseus. Sammen med et splitter nytt F.E.A.R. team, må du bekjempe fiendens tropper, som går under det uhyggelige navnet «nightcrawlers». Du får tilgang til en rekke våpen som granatkastere, Chain Lightning Gun og en meget avansert rifle.

Målet ditt i F.E.A.R. Perseus Mandate er å finne ut hva som egentlig foregår hos våpenprodusenten Armacham.Her kan du laste ned gratis prøveversjon av F.E.A.R. Perseus Mandate

Utgiver: Vivendi Universal Games, Inc.


Fahrenheit: Indigo Prophecy
Hele handlingen i dette psycho-thriller spillet foregår i New York. Rundt om i byen foregår det en rekke overraskende og brutale mord. Du spiller New Yorkeren Lucas Cane i hovedrollen, som må finne ut hvorfor han har gått rundt og tatt livet av så mange uskyldige mennesker. Politiet er på en storstilt jakt etter deg.

Som rømling finner Lucas ut at sannheten ikke alltid er like grei å vite om. Folk en trodde en kunne stole på viser å være ens verste fiender. Klarer Lucas å finne ut av dette fengslende mysteriet i tide?Opplev intens skyting og action, mens du prøver alt for å løsrive deg fra rollen som brutal morder. Samtidig som du prøver å overleve, må du løse en rekke gåter i denne skrekkgruven.

Her kan du kan laste ned gratis prøveversjon av Fahrenheit: Indigo Prophecy

Utgiver: Atari


Silent Hill 4: The Room

Silent Hill 4: The Room er et psykologisk grøsserspill, og et av flere spill i Silent-Hill serien. Nå befinner vi oss ikke lenger i byen Silent Hill, men i leiligheten til Henry Townshend, i byen South Ashfield. Henry har våknet natt etter natt av fæle mareritt. I sine drømmer er han ikke alene i leiligheten. Til sin store forferdelse har han blitt sperret inne i leiligheten, samtidig som strømmen har gått. Ingen hører Henrys desperate rop etter hjelp.

Nå blir hans verste mareritt til virkelighet. Henrys eneste mulighet til å komme ut, er å gå gjennom en portal fylt med en grusom ondskap. Hjelp Henry med å komme seg levende ut av leiligheten.Her kan du laste ned gratis prøveversjon av Silent Hill 4: The Room

Utgiver: Konami


Penumbra Overture

Dette spillet vil endre dine søteste drømmer til forferdelige mareritt. Her spiller du Philip i hovedrollen. Alle tror at Philips far er død, men en dag får Philip til sin store overraskelse et brev fra han. I brevet får Philip beskjed om at hans far, etter all sannsynlighet befinner seg på Grønland. Philip tar beskjeden alvor og reiser til Grønland for å se etter sin far. 

Når han først ankommer Grønland møtes Philip av en gigantisk snøstorm. Nå må han søke tilflukt i en forlatt gruve. Langt borte fra sivilisasjonen opplever nå Philip sine verste drømmer i levende live. Hans eneste to forsvarsvåpen i dette grøsserspillet er hammer og hakke.Philip har klart å komme seg inn i gruven, men veien ut igjen viser seg å bli et mareritt uten dimensjoner.

Her kan du laste ned gratis prøveversjon av Penumbra Overture  for Windows

Her kan du laste ned gratis prøveversjon av Penumbra Overture for Mac

Utgiver: Lexicon Entertainment


Clive Barker's Jericho
Dette er et klassisk førstepersonskyter-spill. Du kan velge mellom seks rollefigurer å spille med i Clive Barker's Jericho. Hver av dem har sine unike egenskaper og våpen. Du er medlem av en utforskningsenhet som heter "Jericho". Dere er sendt på oppdrag til en ørkenlandsby, hvor ondskapen hersker. Nå må utforskningsenheten stoppe denne onde kraften fra å spre seg til hele verden.

Til enhver tid kan du bytte mellom de ulike rollefigurene dine. Spenningen tar med andre ord aldri slutt. I dette skumle spillet må du utholde klaustrofobiske mørke ganger, i tillegg til horder med zombier og grufulle demoner.Her kan du laste ned gratis prøveversjon av Clive Barker's Jericho

Utgiver: Codemasters


F.E.A.R. Combat

Nå får du helt gratis, fullversjonen av flerspillerutgaven til F.E.A.R.. Denne inneholder blant annet 19 offisielle brett, 10 moduser og 12 våpen fra originalspillet. Etter at en har lastet ned spillet, må en registrere seg på utgivers hjemmeside for å motta gratis lisensnøkkel.

LEAD Technologies Inc. V1.01

Du er medlem av den topphemmelige organisasjonen First Encounter Assault Recon, som sender ut sine spesialteam, på en rekke farefulle oppdrag. Du må lede ditt team i kamp mot spesialtrente soldater som har kunstig intelligens. Liker du skytespill kan vi anbefale deg å prøve dette spillet.

Her kan du laste ned gratis spillet F.E.A.R. Combat

Utgiver:  Sierra Entertainment


Condemned: Criminal Origins
I dette psykologiske thriller-spillet tjenestegjør du som agent Ethan Thomas i hovedrollen, han er etterforsker i FBIs Serial Crimes Unit (SCU). Han etterforsker med kun et mål i sikte, og det er å fange beryktede og fryktede seriemordere. En kan aldri være sikker på hva eller hvem, som lurer rundt neste hjørne i dette uhyggelig spennende spillet.

Hjelp agent Thomas å forsvare seg som best han kan med sjokkpistolen sin, og andre ting som stålrør og slegger. Dette er ikke spillet for deg som blir lett mørkeredd. Lydeffektene i dette spillet blir best om du setter på surround.Her kan du laste ned gratis prøveversjon av Condemned: Criminal Origins

Utgiver: Sega


The Suffering: Ties That Bind
I dette redselsfulle spillet innehar du hovedrollen som den psykopatiske morderen Torque. Han har trosset alle grenser, og klarer å rømme fra et toppsikret fengsel i Baltimore. Torque er nemlig dømt til livstid for drapet på sin kone og to barn. Livet utenfor fengselsmurene blir langt verre enn han noen gang kunne spådd. Badguys som Blackmore og The Creeper gjør livet hans til et sant mareritt.

Nå må Torque kjempe mot horder av grusomme monstre, i klaustrofobiske ganger og rom. Du er den eneste som kan avgjøre Tourqes fremtid. Actionskrekkspillet The Suffering: Ties That Bind er også bedre kjent som The Suffering 2.Her kan du laste ned gratis prøveversjon av The Suffering: Ties That Bind

Utgiver: Midway Home Entertainment Inc


Alone in the Dark 4: The New Nightmare
Privatdektektiven Edward Carnby spiller en av hovedrollene, i denne grøsserserien. Denne gangen må Carnby finne ut hvem som har drept kameraten hans Charles Fiske. Han er blitt funnet på en mystisk avsidesliggende øy kalt Shadow Island, ved kysten av Maine.
Med seg på sin farlige ferd har Edward med antropologen Aline Cedrac. Fiske dro opprinnelig til Shadow Island for å finne noen bortgjemte oldtidstavler. Nå blir det opp til Edward og Aline å finne ut hvorfor Fiske ble drept, og hvor oldtidstavlene har blitt av.Det de derimot ikke er klar over, er at en grusom ondskap hersker på denne lille øya. Horder av demoner og fæle vesen møter Carnby og Cedrac i alt de gjør. Du kan velge å spille hovedrollen som enten Edward Carnby eller Aline Cedrac. Mens Edward skyter ned alle fiender, vifter Cedrac dem bort med lommelykten sin. Hvem du velger har også alt å si for hvordan spillet forløper seg videre.

Her kan du laste ned gratis prøveversjon av Alone in the Dark 4: The New Nightmare
Utgiver: Infogrames

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen