Spill for Logitech-rabatter


Klikk for større bilde

Logitech gir 20 % avslag i selskapets nettbutikk til alle som klarer de ti første nivåene av spillet Jelly Jumper. Spillet og den medfølgende kampanjen er en del av markedsføringen for Logitechs nye tastaturer LX710 Laser, MX 3200, EasyCall, Alto og diNovo Edge.

Spillet går ut på å, ved hjelp av piltastene, manøvrere en hoppende geléfigur over et spillebrett formet som et tastatur. Alle knappene som er markert med et grønt symbol må berøres, og det på færrest mulig hopp.

Basert på antall hopp får du en fargekode som indikerer hvor godt gjennomført nivået var. Når du klarer de ti første nivåene vil du få opp en promo-kode som du kan taste inn på Logitechs nettbutikk for å få rabatten.

I begynnelsen er det hele svært lett, iallefall når man har kommet inn i kontrolleringen av den lille geléfiguren. Etter hvert kommer det imdidlertid mye vanskeligere nivåer, hvor mesteparten av spilleområdet er fylt med de røde bombene du må unngå å treffe.

En rekke andre typer "knapper" vil du også finne lenger ut i spillet, som den oransje som reverserer tastetrykkene.

Spillet kan prøves på Jellyjumper.com. Se på bildet øverst i artikkelen - klarer du å slå en stakkars skribents nattlige tvangsspilling?

Når du har klart nivå 10 skriver du inn navnet og e-postadressen din, så får du tilsendt promo-koden. Denne kan så benyttes for å få 20 % rabatt på samtlige varer fra Logitechs nettbutikk. Kampanjen er kun tilgjengelig for personer bosatt i EU, Norge og Sveits.

(Kilde: Logitech Jelly Jumper)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen