Spill for alle aldre

Vi ønsker her å gi deg en oppkvikkende ventetid på helgen med disse 10 fabelaktige PC-spillene.

Arkanar har gått i borgerkrig, redd landet og du vil få gudestatus i spillet Hard to be a God. Møt kjente surfere fra hele verden på det årlige ”Reggie Belafonte Big Z Memorial Surf Off” i Surfs Up. Spill fartsfylt fotball i Fifa 08 og led fotballlaget ditt til seier i Championship Manager 2008. Opplev "streetracing" på sitt beste i bilspillet Need for Speed ProStreet, og få hjernetrim med PC-spillet Prism Light the Way.

Disse og flere andre eventyrlige spill kan du prøve ut her.

Les også:

- Spill vintersport online
- 10 spennende PC-spil for helgen
- Dette blir stort i 2008

Fifa 08

Her får du muligheten til å prøve ut det nyeste fotballspillet fra Fifa. Spill som en profesjonell i dette spektakulære spillet fra EA Games. Du får også muligheten til å utvikle spilleren din med flere ferdigheter, for å bli den beste fotballspilleren verden har sett.

Du må tenke strategi som en proff for å vinne gullet. Sett opp egne formasjoner og led klubben din til seier.Aldersgrensen for dette spillet er tre+

Du kan  laste ned gratis prøveversjon av Fifa 08 ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Electronic Arts

Bee Movie Game
I spillet Bee Movie Game kommer du inn i en verden fylt med eventyr og action. Du spiller bien Barry B. Benson i hovedrollen. Hans oppdrag er å redde bienes produksjon av honning. Dette oppdraget bringer han til metropolbyen New York City.

Her må du hjelpe Barry gjennom farlig trafikk og forbi en rekke andre hindringer. Nå må Baary og vennene hans lære å takle verden utenfor sin hjemmekjære bikube.Dette spillet passer for alle aldere.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Bee Movie Game ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Activision


Spider-Man Friend or Foe
I dette spillet prøver Spider-Man å holde ro og orden i New Yorks gater. Dette er ingen lett oppgave, så du må hjelpe han på veien. I Spider-Man Friend or Foe kan du både kjempe mot og sammen med  "Green Goblin",  "Venom" og "Sandman", i tillegg til en rekke andre bad guys.

Som om ikke alt dette er nok for Spider-Man så må han utføre et viktig oppdrag for militæret. Aldersgrensen for dette spillet er 10+.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Spider-Man Friend or Foe ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Activision


Dark Messiah of Might & Magic
Dark Messiah of Might & Magic er et populært førstepersons skytespill. I dette actionfylte og nervepirrende spillet befinner vi oss i Ashan en verden fylt av krig og redsel. Du spiller rollefiguren Sareth i hovedrollen. Sareth er en ung og meget dyktig kriger, som har unike ferdigheter i magiens verden. Nå står han ovenfor sin største utfordring noen sinne, horder av skumle vesener og andre kryp fra mørkets kroker er etter han.

For Sareth blir dette en intens kamp for liv og død i stadig flere nærkamper. Målet hans er nemlig å bekjempe den største fienden av de alle som er Dark Messiah. Profetiene forteller at Dark Messiah har planer om å ødelegge verden.Aldersgrensen for dette spillet er 18+.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Dark Messiah of Might & Magic ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Ubisoft Entertainment


Surfs Up
Bli med på det årlige ”Reggie Belafonte Big Z Memorial Surf Off” i dette morsomme ekstremsportspillet Surfs Up. Her møtes kjente surfere fra hele verden, og målet til hver enkelt er selvsagt å ta med seg gullmedaljen hjem. Klarer du å mestre monsterbølgene i dette underholdene PC-spillet?Aldersgrensen for dette spillet er tre+

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Surfs Up ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Ubisoft Entertainment


Prism Light the Way

Prism Light the Way er et vanedannende hjernetrimspill som vil holde deg opptatt i timesvis. Trenger du å slå ihjel litt tid er dette spillet redningen din. Målet ditt i dette logikkspillet er å farge, splitte og reflektere lysstråler, slik at du skaper ulike lysmønstre.Dette spillet passer for alle aldere.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Prism Light the Way ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Eidos Interactive Ltd


Championship Manager 2008

Led laget ditt mot seier i dette spektakulære fotballspillet fra Eidos. Dette er det nyeste spillet i Championship Manager-serien, spekket med med analyser og taktikk.  Ta del som trener i 2007/2008-sesongen.Aldersgrensen for dette spillet er tre+

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Championship Manager 2008 ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Eidos Interactive Ltd


Need for Speed ProStreet

I denne spillutgaven av Need for Speed konkurrerer du mot de aller beste gatebilførerene i "street-racing". Her gjelder det å være fokusert og målrettet, for til slutt å klatre øverst på pallen. For å mestre dette må du utvikle bilen din med masse ekstrautstyr.

Nå er det på tide for deg å trimme opp den beste "street-racing" bilen i manns minne. I Need for Speed ProStreet deltar du i en rekke konkurranser verden over.Aldersgrensen for dette spillet er tre+

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Need for Speed ProStreet ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Electronic Arts


Hard to be a God
Hard to be a God er et underholdende actionrollespill. Handlinger foregår på en middelaldersk planet. Du er sent ut som spion til kongeriket Arkanar, for å utforske hvorfor landet plutselig har gått til borgerkrig. Når du kommer til Arkanar, får du helt unventet flere oppdrag å utføre.

Klarer du disse oppdragene vil du få gudestatus i Arkanar og lokalbefolkningen vil elske deg.Aldersgrensen for dette spillet er 12+.

Du kan laste ned gratis prøveversjon av Hard to be a God ved å gå til utgivers hjemmeside. Her finner du også mer informasjon om dette spillet.

Utgiver: Akella

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen