Spill Elder Scrolls på mobilen

I  Shadowkey kan spilleren utforske en enorm fantasiverden i 3D med utilgjengelige terreng, forhistoriske templer, livsfarlige grotter og skumle banditter. 

Stygginger
I jakten på Shadowkeys og dens kraft får spilleren møte over 50 forskjellige fiender, og man kan variere spillopplevelsen ved å velge mellom en rekke klassiske Elder Scrolls-karakterer som Assassin, Barbarian, Battlemage, Knight, Nightblade, Rogue, Spellsword, Sorcerer og Thief.

-Spillere som liker Elder Scrolls-serien kommer til å bli imponert over kvaliteten og detaljnivået i Shadowkey for N-Gage, sier Johan Eidhagen, Multimedia Marketing Manager Nordic.

Tilpasset N-Gage
-Takket være arbeidet fra hengivne teammedlemmer kan vi tilby en eksklusiv Elder Scroll-historie som virkelig utnytter mulighetene i N-Gage-plattformen, sier Eidhagen. 

-Det mobile spillmarkedet modner og Shadowkey representerer rollespill på et nytt nivå, sier Todd Howard, executive producer of The Elder Scrolls series.

- Jeg trodde ikke at vi skulle kunne presentere et førstepersons rollespill i 3D så kjapt med skikkelig bra action i et slikt miljø. N-Gage plattformen har den beste 3D-opplevelsen vi noensinne har sett på en mobil konsoll, sier Howard.

Flere spillere
Shadowkey er utviklet med støtte fra medlemmer av det opprinnelige prisbelønte Elder Scrolls-teamet, og finnes bÃ¥de for singelspilling og multiplay (opp til fire personer via Bluetooth). 

The Elder Scrolls Travels: Shadowkey finnes bare på N-Gage og ble utviklet av Vir2L Studios og TKO Software Inc. Spillet skal etter planen komme på markedet i fjerde kvartal 2004.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen