Spill 24 spill

Er du en av de mange som aldri kan få nok av TV-serien 24? Da kan dette nye 24-spillet til mobiltelefon være noe for deg.

I løpet av bare 15 uker utviklet skotske I-Play 24-spillet, som nå kan kjøpes og lastes ned for €5, eller omtrent 40 kroner.

Spillet skal gjenspeile den hektiske stemningen vi finner i TV-serien, hvor kampen mot klokka er et gjennomgående tema i hver eneste sesong. Mobilspillet er delt inn i 24 mindre spill, med oppgaver du må løse innen en viss tid. Et av de 24 små spillene skal for eksempel være et slags puslespill, mens en annen del av spillet går ut på bilkjøring, alt i stigende vanskelighetsgrad.

I 24-spillet møter du alle de kjente karakterene fra TV-serien. Men i stedet for at du ser Jack Bauer løse gåtene som på TV, er det du selv som har hovedrollen. For at du virkelig skal få inn 24-stemningen, får du til stadighet se den velkjente 24-klokka som tikker etter hvert som tiden løper fra deg.

BBC har testet spillet, og konkluderer med at de 24 små spillene er gårsdagens nytt. Du kan lese hele testen på BBCs egne nettsider. Spillet kan kjøres på de aller fleste mobiltelefoner, gamle som nye. Du finner mer informasjon om hvilke telefoner som støttes, bilder samt muligheten til å kjøpe spillet på I-Plays nettsider.

(Kilde: BBC, I-Play)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen