Perfekt for ferske gitarspillere
Teknofil
(Bilde: Riffstation/skjermdump)

Perfekt for ferske gitarspillere

Riffstation Play gjør det superenkelt å lære nye låter på gitaren.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sensommeren nærmer seg med stormskritt, og det er som kjent høysesong for gitar-nachspiel i strandkanten. Hvis alt du kan spille på gitar er Idyll og Good Riddance (Time Of Your Life), kan det imidlertid være på tide med litt påfyll. En ny gratistjeneste på nett som heter Riffstation Play kan i så måte være gull verdt.

Ifølge Tech Crunch kan du enkelt spille med til låter som ligger tilgjengelig på YouTube via denne tjenesten. Akkordene dukker opp på skjermen, slik at det er lett å henge med. Du får også se hvordan du skal stokke fingrene for å spille riktig. Tjenesten er beregnet på nybegynnere og hobby-gitarister som spiller etter akkorder – gitarsoloene får du dessverre ingen hjelp til å mestre.

Vi prøvde tjenesten kjapt, og har allerede utvidet katalogen med et par rolige Pearl Jam-låter. Det kanskje mest imponerende med Riffstation Play er derimot at du kan søke opp en norsk låt som tjenesten ikke har akkorder til i databasen sin, inklusive live-opptak, og så finner den likevel frem de riktige akkordene.

Har du en gitar selv og kan to-tre akkorder, bør du definitivt sjekke ut Riffstation Play. Tjenesten fungerer også med piano/keyboard og ukulele.

Denne tar opp 13 timers jamming i CD-kvalitet:
Gibson lanserer smart opptaksdings til gitar »

(Kilder: Riffstation PlayTech Crunch)

 

 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen