(Bilde: Game Technologies)

Spill brettspill med framtidens terning

DICE+ må være en av de mest avanserte terningene i verden.

Har du lyst til å være sosial og fyre opp et gruppebasert spill på nettbrettet, men syns det mangler litt av sjarmen fra gamle dager? Da kan du sjekke ut teknoterningen DICE+ fra det polske selskapet Game Technologies.

Denne avanserte og sekskantede terningen har nemlig en drøss av teknologier innabords, alt for å øke interaktiviteten og det mellommenneskelige aspektet ved å spille. Mens det er kjipt å trykke «kast terning» på en skjerm, er det mye morsommere å kaste en terning i virkeligheten. Det er i alle fall tanken bak DICE+.

Fullpakket

Foto: Game Technologies

DICE+ har vært kjent en stund på nett allerede, men nå er det mulig å få kjøpt terningen. Den koster 360 kroner med frakt, og med på kjøpet følger en gratis app til iOS som lar deg bli kjent med opplegget, samt sju andre spill som fungerer sammen med systemet.

På innsiden finner vi et akselerometer, termometer, magnetfeltsensor, trykksensitive overflater, lysdioder, støtte for Bluetooth 2.1 og 4.0, microUSB-kontakt for strøm og en batteritid på 20 timer. Til tross for denne bølingen, skal DICE+ altså fungere mer eller mindre som en normal terning.

Les mer om DICE+ på dicepl.us.

Ikke spill brettspill alene:
I Kina kan du betale jenter for å spille med deg »

(Kilde: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen