Spill-bærbare fra Asus?

Asus G2P - Bilde fra notebookreview.com
Asus G2P
(Bilde: notebookreview.com)

Kilden for ryktene er en forumpost visstnok skrevet av sjefen for den amerikanske Asus-forhandleren ProPortable. Detaljene om maskinene, som heter G1P og G2P, er få, men noen "gamer"-vennlige elementer kan sees på bildene.

For eksempel er tastene W, A, S og D fremhevet (også i rødt eller grønt), til glede for alle FPS-spillere. I tillegg har maskinene et 'lysende øye'-design med baklys nedenfor musflaten, som sannsynligvis ikke kun er til pynt.

Fargefremhevelsene - grønn på G1P, rød på G2P - gir assosiasjoner til Dell XPS-maskinene, spesielt på G2P hvor vi kan se rødfargen under grillene for luftutslipp på hver sin side av tastaturet. Slike luftehull er nok ikke for syns skyld og tyder på maskinvare avhengig av mye luftgjennomstrømning.

Forumposteren anslår at G1P og G2P vil komme på markedet som "Santa Rosa" Centrino Duo-maskiner, altså ikke før på vårparten 2007.


Asus G1P - Bilde fra notebookreview.com
Asus G1P
(Bilde: notebookreview.com)

Begge maskinene vil få følge av en sekk og en mus, med samme fargefremhevelser som de respektive maskinene. Som seg hør og bør for "gamer"-maskiner er ikke musene små reisemus, men spill-mus fra Logitech. Ut fra bilder å dømme er det snakk om MX518, med Asus-logo og det samme øye-designet som nedenfor maskinenes musflater.

Forumposten inneholder også informasjon om to andre maskiner; 11-tommeren Asus S7Fm med bredskjerm, innebygd 1,3 megapiksel webkamera og et eksternt optisk drev, samt Lamborghini VX1 Golden Edition.

Golden Edition VX1 er ventet å bli lansert før G1P og G2P og har en del spesifikasjoner allerede tilgjengelig: 2,16 GHz Core 2 Duo T7400, 2 GB DDR-667, 160 GB harddisk med 5400 rpm, Nvidia GeForce Go 7400 VX og en 15,1" skjerm i bredformat.

(Kilde: www.reghardware.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen