"Spider Man 4" premiereklar i 2010?

IESB.net skriver at Sony har innbetalt penger til Marvel for å fornye sine rettigheter til å produsere den fjerde "Spider-Man"-filmen i rekka.

Peter Cuneo i Marvel avslører i et intervju med filmsiden at det er opp til produsenten Sony, men at det mest sannsynlige utfallet er at "Spider-Man 4" blir å se på lerretet en gang i 2010 eller 2011.

Den menneskelige edderkoppen vil for fjerde gang bistå med sine spesielle ferdigheter.
Den menneskelige edderkoppen vil for fjerde gang bistå med sine spesielle ferdigheter.

Startkapital

- Sony har gitt oss startpengene vi trenger for å få rettighetene til å lage en oppfølger, så vi vet at de vil sette igang og lage den innen en fornuftig tidsramme. Sony har foran seg noen utfordringer blant annet med skuespillerne, og jeg tror de blir nødt til å ta noen viktige avgjørelser, forteller han.

Sony må få bitene på plass

Det er hittil ukjent om Sam Raimi, som har regissert de forrige filmene, vil påta seg jobben om å bli "Spider-Man 4"s regissør. Det er heller ikke avklart om Tobey Mcguire og Kirsten Dunst igjen vil være å finne i deres vante roller. Sony er dog blitt presset til å få bitene i puslespillet på plass, før rettighetene til prosjektet utløper igjen. Det forventes derfor at Sony vil komme med en offisiell uttalelse rundt "Spider-Man 4" og "Spider-Man 5"-filmene rundt årsskiftet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen