Spesifikasjonene på Konica Minolta Dynax 7 klare

Det unike med Konica Minolta Dynax 7 blir bildestabilisatoren koblet til CCD-brikken. Dette geniale påfunnet gjør samtlige objektiver man bruker sammen med kameraet blir "optisk" stabilisert, noe som er både plass-, vekt- og prisbesparende. I følge Konica Minolta tilsvarer denne "Anti-shake"-stabilisatoren tre blender-eller lukkertrinn, noe som gir mulighet til å bruke lavere ISO-verdier, lengre lukkertider eller mindre blenderåpninger enn på konkurrerende kameraer.

Bildebrikken er forøvrig av samme størrelse som den Nikon bruker på sine kameraer, og gir en såkalt cropfaktor på 1.5. Oppløsningen er på 6 megapiksler, noe som setter kameraet i bås med Canon EOS 300D, Nikon D70 og Pentax *istDS.

I forhold til disse kameraene er Dynaxen noe større og tyngre, tilsynelatende mer solid bygd i metall, og den har større LCD-skjerm med større oppløsning.

Det skal bli spennende å se hvordan salget av Dynax 7 vil gå her i Norge. Utvalget av Minolta-objektiver er ikke alt for stort, og erfaring viser at objektiver laget for filmbaserte speilrefleks ikke alltid passer så bra for digitale kameraer. I tillegg vil typiske all-round objektiver få for dårlig vidvinkel pga. cropfaktoren.

Pris og tilgjengelighet er enda ikke kjent her i Norge. I USA vil kameraet hete Konica Minolta Maxxum7D.

Som vanlig har vi lagt ut spesifikasjoner, høyoppløselige biler og linker i prisguiden. En sammenlikning mellom Canon EOS 300D, Nikon D70, Pentax *istDS og Konica Minolta Dynax 7 finnes her.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen