Spesialmobil fra SE

Sony Ericsson introduserte i går den nye mobiltelefonen V630i. Denne skal selges eksklusivt gjennom mobiloperatøren Vodafones butikker.

Det er ikke uvanlig at store mobiloperatører får egne, eksklusive utgaver av mobiltelefoner. Gjennom å kjøpe inn store kvanta, styrker både produsent og operatør sin stilling i markedet. V630i er et resultat av dette.

Men fortvil ikke. Det eneste som er spesielt med denne mobiltelefonen er utseendet, programvaren og navnet. V630i er nemlig den samme telefonen som K610i som ble lansert under årets 3GSM-messe i Barcelona.

De kosmetiske forandringene i utseendet til V630i innebærer at telefonen har fått en piltastløsning som ligner på W810i. Bortsett fra dette er V630i og K610i like både i vekt og størrelse.

Den eneste funksjonen V630i har som K610i ikke har, er internettradiotjenesten Radio DJ. Dette er en tjeneste hvor du selv velger hvilken musikk du vil høre på. Programmet vil registrere hva slags musikk du oftest hører på, og tilpasse radiostasjonen etter din musikksmak.

Vodafone-kundene får i likhet med K610i-kjøpere 3G, men ingen EDGE. Blåtannstøtte er integrert, og det samme er støtte for Memory Stick Micro-minnekort. Kjøper du en V630i får du et 256MB minneort med på kjøpet, noe du ikke får sammen med K610i.

Ellers har de to søstermodellene samme skjerm, med en oppløsning på 176 x 220 piksler og en fargedybde på 262 000 farger. V630i byr heller ikke på noen overraskelser på kamerafronten, og kameraet byr på en oppløsning på to megapiksler med autofokus.

Om du befinner deg i f.eks England eller Tyskland i juni, kan du stikke innom en Vodafone-butikk og kjøpe deg en V630i. Sony Ericsson oppgir ikke pris i sin pressemelding, men det er sannsynlig at V630i vil koste omtrent det samme som en operatørlåst K610i kommer til å koste.

(Kilder: Pressemelding, GSMarena.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen