Spesialforretning for gamle mobiler

CeBIT er kjent som et sted der du kan se det aller siste av teknologiske nyvinninger. Men inne i en av hallene kom vi over selskapet Arnoldy Telecom. På deres stand var det ikke mye nytt å se. Selskapet spesialiserer seg nemlig på å selge utgåtte mobiltelefonmodeller.

Selskapet, som har tilhold i Luxembourg, kjøper opp gamle restpartier og selger telefonene til kunder over hele Europa. – Det er nok ikke så mye nostalgi. Det er snarere kunder som har et håndfriset i bilen, og som må ha en eldre mobilmodell for at det skal virke, sier Arnoldys mann til mobilen.no. De fleste biler er adskillig lengre i sirkulasjon enn mobiltelefonene er, og det blir dyrt å bytte håndfrisystem hver gang du fornyer mobilen.

Men det er også en og annen som er hodestups forelsket i sin gamle mobil, og ikke kan tenke seg å måtte lære nye funksjoner.

Gammelt men nytt
De fleste mobilene som selges er ubrukte, men du kan også kjøpe en overhalt bruktmobil. En ubrukt Nokia 6210 koster 169 Euro, mens du må betale 119 Euro for en brukt mobil av samme merke. De brukte mobilene er overhalt og selges med ett års garanti, får vi opplyst.Skulle du være på utkikk etter en eldre mobiltelefon kan du lete på www.arnoldy.com. Selskapet har også ekstra batterier til mange utgåtte modeller.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen