Spenstig design fra LG

LG har tatt det norske mobilmarkedet med storm etter at selskapet tidligere i år gikk inn med fire nye telefoner for de nordiske landene.

Slik vi har sett i modeller som G7100 og G5400, er det design som står i høysete når LG utvikler telefoner, og det koreanske selskapet følger nå opp med den nye motetelefonen G7050.

I året som gikk dukket det opp en rekke nye telefoner med skyvbart tastatur, men G7050 er såvidt vi vet den første hvor tastaturet ligger over skjermen istedenfor under.

Telefonen er svært liten og kompakt, og er med en høyde på kun 9,4 cm en av de laveste telefonene vi har sett til nå. Da har vi riktignok ikke regnet med den utvendige antennen.

Det spesielle designet gjør at det kun er den øverste tredjedelen av skjermen som er synlig for brukeren når telefonen er lukket, og man må dra ned tastaturet når man skal bruke menysystemet eller ta i mot samtaler.

Spesifikasjonene til G7050 minner svært om det vi har sett i tidligere modeller fra LG, og telefonen bringer få nyheter når det kommer til teknologi og funksjoner.

Den har den samme 128x160 pikslers UFB-skjermen og 65.000-fargers fargedybden, som er mye av det samme som vi finner i Sony Ericssons T610.

Som enhver nyere telefon med respekt for seg selv, kommer også G7050 med et innebygget kamera, som tar bilder i 640x480 pikslers oppløsning.

Telefonen har videre støtte for å sende og motta MMS-meldinger, og kommer med en egen infrarød-port for å kobles trådløst til andre telefoner. Det følger også med en datakabel for tilkobling til PC.

Støtte for Java er også på plass, men slik vi har sett i tidligere telefoner fra selskapet tar telefonene kun programmer og spill som er sertifiserte fra LG! Det følger riktignok med en egen CD med Java-spill for å kompensere litt for dette irritasjonsmomentet.

Ifølge LG vil den nye telefonen komme på markedet allerede i løpet av april. Vi håper på å få testet telefonen til den tid.

Av de telefonene vi skrev om i 'LG kvesser klørne' er det forøvrig nå kun LG G7200, tidligere kjent som P5, som enda glimrer med sitt fravær.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen