toppbilde (Foto: Mpio)

Spennende nytt fra Mpio

Mpio stilte i sin tid med en bred portefølje av mp3-spillere, men har ikke gitt særlig lyd fra seg det siste året.Nylig viste produsenten imidlertid frem tre nye spillere i mellomsegmentet.

Mpio MG200 fås i enten sort eller hvitt
Mpio MG200 fås i enten sort eller hvitt

Mpio MG200


MG200 er en nokså enkel og liten (39 x 85,6 x 10,8 mm) og lett (42 gram) spiller med 1, 2 eller 4 GB under panseret, og mulighet for å utvide med et SD-kort.

På sin lille 1,5 tommers OLED-skjerm kan MG200 vise både bilder og video. En FM-radio og diktafon er også på plass, i tillegg til musikkstøtten for mp3 og wma.

Det oppladbare batteriet skal holde i 20 timer med lydavspilling. MG200 skal fungere opp mot de største operativsystemene, og benytte seg av standard miniUSB.

Mpio skryter av at spilleren skal ha et nytt brukervennlig grensesnitt med sine to fireveis trykkeflater. Nyheten vil være å finne i et enten sort eller hvitt ytre.

Mpio MG300


Denne spilleren plasserer seg midt i Creative Zens segment, med mange felles spesifikasjoner. MG300 har en 2,4 tommers LCD-skjerm, som gir gode forutsetninger på video- og bildevisnings-delen.

Også en FM-radio, diktafon og tekstframviser er på plass. Av musikkfiler forstår den seg på mp3, wma, ape og flac. MG300 skal fungere opp mot de vanligste operativsystemene.

Spilleren veier 56 gram og måler 48,4 x 95,3 x 12,5 mm. Batteriet skal holde til 20 timers lydavspilling eller 4,5 timer med videovisning. Nyheten skal også sitte inne med Mpios nye brukergrensesnitt med to fireveis trykkflater.

MG300 kommer i kapasitetene 2, 4 og 8 GB, og har mulighet for å utvide lagringsplassen ved hjelp av et SD-kort. Videre kan du velge mellom et sort eller limefarget ytre på spilleren.

Mpio FY900 har vanlige trykktaster
Mpio FY900 har vanlige trykktaster

Mpio FY900


Spiller nummer tre kan også skilte med videofunksjonalitet, i tillegg til fotoframviser, FM-radio, diktafon og en enkel tekstframviser.

FY900 har en 1,8 tommers LCD-skjerm, veier 42 gram, og måler 86 x 42 x 11,6 mm.

Nyheten støtter musikkformatene mp3, wma, ape og flac, og skjønner seg på de vanligste operativsystemene. Batteriet er oppladbart, men med en ukjent levetid.

Det er foreløpig ikke kjent om spillerne kommer til Norge, eller hvor mye de vil koste.

(Kilde: Mpio)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen