Spennende fra Samsung

Samsung har annonsert tre nye spennende kameraer, hvert med sitt lille trekkplaster.

Samsung L74 wide
Samsung L74 wide

Samsung L74 wide får som navnet antyder 28mm vidvinkel - en sjeldenhet som vi ofte har etterlyst på nyere kameraer. Positivt at også Samsung ser behovet for videre vidvinkel enn de fleste produsentene tilbyr i dag. På tross av vidvinkel strekker zoomen seg helt til 100mm, det vil si 3,6x optisk zoom. Samsung har tydeligvis tiltenkt L74 wide til reiseglade fotografer, for kameraet tilbyr hele 450 MB intehgrert minne, og mulighet til å laste ned reiseguideinformasjon fra 4500 områder i 30 land - praktisk og greit, hvis man nå bare lar det være litt plass igjen til bilder også da selvsagt. Som om ikke dette var nok vil L74 wide også få en 7,6 cm (3 tommer) berøringssensitiv skjerm og ansiktsgjenkjenning på fokus og eksponering. Kameraet vil ha 7 megapikslers oppløsning.

Samsung NV11
Samsung NV11

Samsung NV11 får 10 megapiksler og 5x optisk zoom, og blir det fjerde kameraet i Samsungs designserie av NV-kameraer. Skjermen blir 6,8 cm (2,7 tommer) og får en rekke dynamiske knapper rundt kanten, akkurat som NV10. NV11 får i tillegg høyeste ISO på 1600 og akkurat som L74 wide vil det får ansiktsgjenkjenning, som tydeligvis er årets motefunksjon.

Samsung i7
Samsung i7
Samsung i7
Samsung i7

Det tredje og siste nye kameraet fra Samsung heter i7 og får spesifikasjoner som ligner Samsung i70 men vil i tillegg få en 7,6 cm (3 tommer) berøringssensitiv skjerm som kan roteres 180 grader, samt 512 MB integrert minne og mulighet for MPEG4-opptak i SVGA-kvalitet. Akkurat som L74 Wide vil det få mulighet til å laste ned reiseguideinformasjon, og i tillegg har det innebygget mp3-spiller. Med høyeste ISO på 1600 og 3x zoom med 7 megapiksler kan det også vise seg å være et fungerende kamera.

Kameraene vil være tilgjengelig i midten av mars, men norsk pris er ennå ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen