Spennende designmobil fra B&O

Tidligere har vi skrevet om samarbeidsprosjektet Serene, som har et innovativt og rendyrket design. Bang&Olufsen har nok en gang jobbet sammen med Samsung om en ny mobil. Denne gang er det snakk om Serenata, eller Samsung F310 som den også kalles.

Denne modellen har vært på ryktebørsen siden i mars, da vi så de første patentsøknadene, men nå er det sluppet ut et bilde av designtelefonen.

Mer saft enn Serene
Bildet som viser en skyvemobil, måler 10,9 x6,3x 1,9 cm sammenfoldet. I likhet med forgjengeren Serene, ser også denne ut til å ha skjulte høyttalere i et rundt tastatur, og kan muligens (i likhet med Serene) brukes med skjermen både oppe og nede.

Mobilen ser også ut til å ha interessante spesifikasjoner. Forutenom å være en trebåndstelefon med 3G-kapasitet, har den også HSDPA. Den er utrustet med en kvadratisk, trykkfølsom skjerm på 240 x 240 piksler. Video spilles av i mp4. Den har 4GB med lagringsplass. Dette står i kontrast til forløperen som ikke var velsignet med noe særlig funksjonalitet utover det absolutt nødvendige.

Dessverre har vi ikke fått svar på når, eller om den kommer til Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen