Speilrefleks-skole for alle

I helgen går den store Elektrofil-messen av stabelen i Oslo Spektrum, og Teknofil er tilstede og holder flere publikumsforedrag.

Her kan du se en sniktitt på messen.

Lær av de beste
Først på programmet både lørdag og søndag er speilrefleksskolen, noe mange av våre lesere har etterspurt. Vi vet at svært mange nordmenn har kjøpt seg digital speilrefleks, men det er mange innstillinger og muligheter å holde styr på.

Først ut begge dagene er den kjente villmarksfotografen Yngve Ask, som gir deg en introduksjon i fotoglede og hvordan du skal ta de gode bildene. Han er en av få skandinaver som har fått bilder på trykk i det velrenommerte magasinet National Geographic, så her har du mulighet til å få fototips fra en ekte ekspert.

Vi har i tillegg fått med oss representanter for både Canon, Olympus og Sony, som stiller opp for å svare på dine spørsmål om kamerainnstillinger og hvordan du tar best bilder med ditt eget kamera. Vi oppfordrer alle til å ta med seg sitt eget speilreflekskamera, og etter kurset sender vi deltakerne ut for å ta det beste bildet på messen. Vi kårer én vinner hver av dagene, og premien er en Pinell digital fotoramme til en verdi av 3.000 kroner. Vi samler også de beste bidragene, og disse vil bli publisert på Teknofil.no.

Det vanskelige TV-valget
I tillegg til fotokurset skal Teknofil også holde foredrag om hva du bør tenke på før du kjøper deg ny, flat TV. Vi kjører en lettfattelig oppklaring av vanskelige begreper, og slår hull på noen myter i samme slengen.

Vi setter også fokus på mobiler i ett eget foredrag, og ser på hvilke spennende modeller som er aktuelle i sommer. Ikke minst nærmere det seg nå lansering av norsk Iphone, og vi tar en uhøytidelig tur gjennom tilbudet på markedet, trender og hva som kommer av telefoner framover.

Datasikkerhet
De aller fleste av oss har PC, men hvordan står det til med sikkerheten? Truslene mot din maskin kommer ikke lengre fra kvisete tenåringer som er ute etter å lage kaos, nå er det organiserte kriminelle som vil robbe deg for penger, koder og identiteten din du må bekymre deg for. Vi har fått med oss Kim Richard Olsen fra Symantec i Norge for å fortelle hva du bør gjøre for å surfe sikkert.

Her er hele programmet:

Lørdag 21. juni
Tidspunkt             Kurs                               Kursholder
11.00 - 12.30       Speilrefleksskole        Yngve Ask/Teknofil
13.00 - 14.00       Flatskjermkurs             Teknofil
14.00 - 14.30       Sommerens mobiler  Teknofil
15.00 - 15.30       Datasikkerhet               Teknofil

Søndag 22. juni
Tidspunkt         Kurs                                Kursholder
13.00 - 14.30   Speilrefleksskole         Yngve Ask/Teknofil
15.00 - 15.30   Flatskjermkurs             Teknofil
16.00 - 16.30   Sommerens mobiler  Teknofil
17.00 - 17.30    Datasikkerhet              Teknofil

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen