Spar penger på SMS

Spar penger på SMS

Det kan være vanskelig å finne frem i en jungel av stadig flere og mer kompliserte abonnement og tilbud. Derfor har vi tatt for oss de abonnementene som gir deg billigst SMS-pris ut fra hvor mange meldinger du sender.

Vi har i denne sammenlikningen ikke tatt hensyn til ringepris eller hva det koster å surfe på Internett på mobilen, men kun hva det koster hvis du skal taste tomlene trøtte på SMS.

Her er det billigste alternativet for deg som sender...

1 til 15 SMS daglig

Dersom du sender fra 1 til 15 meldinger hver dag, eller altså opptil 500 meldinger i måneden er det OneCall Faktura som er det billigste alternativet på SMS.

Tall fra Post- og teletilsynet viser at en gjennomsnittsnordmann sender rundt 20 meldinger i uka, noe som igjen tilsier at de aller fleste vil komme godt ut av det med OneCall Faktura.

Abonnementet har ingen månedspris, men du får allikevel de første 40 tekstmeldingene hver måned gratis. Deretter betaler du 42 øre per tekstmelding.

Ettersom de første 40 meldingene er gratis, er snittprisen lavest når du sender få meldinger. Sender du mange krabber den seg sakte oppover og runder 39 øre ved rundt 15 meldinger daglig.

15 til 70 SMS daglig
Er du en skikkelig stortaster er NetComs tilleggstjeneste SMS Mania noe for deg. I tilleggstjeneste legger vi at du kan ha SMS Mania tilknyttet hvilket som helst av NetComs abonnement. Vi har valgt å sette SMS Mania sammen med NetCom Smarttalk i denne prissammenlikningen.

For 200 kroner i måneden kan du med dette tilbudet sende opp til 2000 meldinger. Det betyr at prisen per melding blir billigere desto flere meldinger du sender.

Sender du mer enn 15, men klarer å holde deg under 70 meldinger daglig, er dette uten tvil det mest gunstige tilbudet på markedet.

Ved 15 meldinger om dagen har hver SMS en snittpris på 36 øre, mens snittprisen er nede i 10 øre ved 70 sendte meldinger per dag. Sender du mer enn 70 meldinger daglig, bør du ta en titt på Telenors SMS-abonnement djuice nonstop.

70 SMS daglig og oppover
For de aller mest ekstreme er det nemlig Telenor djuice nonstop som er det beste valget. Sender du over 70 meldinger om dagen, i tillegg til drøssevis av bildemeldinger, er det ikke noe abonnement som kan konkurrere med dette abonnementet.

Månedsprisen på 299 lar deg sende så mange meldinger du bare orker, men det er først når du runder 2000 meldinger i måneden, eller rundt 70 meldinger daglig dette abonnementet lønner seg.

Skal du i tillegg ringe et par samtaler kan det være reit å være klar over at ringeprisen til Telenor djuice nonstop er en av de høyeste på markedet med 1,39 kroner til mobil og 1,99 til fastnett.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen