Spander øl via SMS

Den britiske pub-kjeden Corney and Barrow har lansert en noe spesiell SMS-tjeneste, som innebærer at man kan spandere alt fra et glass øl til en ekslusiv flaske med vin på venner og kjente - via internett.

Tjenesten er like enkel som den er genial. Det første man må gjøre er å registrere en konto på Corney and Barrows dedikerte nettsted for fjernbestilling; buymeabeer.com. Her legger man inn personlig informasjon som epost-adresse, mobilnummer og lignende.

For å bestille drikkevarer skriver man inn mobilnummeret til den heldige utvalgte, samt en hyggelig melding på opp til 35 tegn. Etter dette er gjort kommer det opp en side der man skriver inn betalingsinformasjon. Når man har betalt vil mottakeren få en kvittering i form av en tekstmelding, og kan veksle denne inn i et glass øl eller hva det måtte være.

Tjenesten er den første i sitt slag, og kan foreløpig bare brukes på Corney and Barrows utesteder, men et konsept som dette har absolutt muligheter for å vokse. Om vi ser noe lignende dukke opp i Norge gjenstår å se.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen