Test

SpamPal

SpamPal er et system som filterer spam. Et system som filtrerer bort meldinger du er ikke interessert i og legger disse i en egen mappe. Du kan så bla i disse meldingene ved et senere tidspunkt og eventuelt slette dem.

Som en proxy
SpamPal virker som en POP3/IMAP4 proxy server, noe som innebærer at SpamPal plasseres mellom ditt e-post program og e-post serveren som leverer dine meldinger. SpamPal tar imot alle dine e-post meldinger og merker unønskede meldinger ved å legge **SPAM** til subjekt.

SpamPal bygger for det meste på svartelister (Public Blacklist eller DNSBL-lister) med kjente spammere, som for eksempel SpamCop.

Du har også muligheten å legge til ekstra verktøy, som Bayesian og RegEx-filtre (som innebærer blant annet valg mellom SpamAssassin og andre filtre), eventuelt uten bruk av DNSBL-lister. HTMLModify-plugin kan brukes til å fjerne feil i HTML-baserte meldinger, og det kan brukes til å fjerne farlige vedlegg som .bat,.scr og .pif, eller gi slike filer nytt navn.

Systemkrav
SpamPal bruker svært lite med ressurser og har minimale krav:

  • Windows 95, 98, ME, NT, 2000 eller XP.
  • POP3 eller IMAP4 mailboks.
  • Støtter e-post program som Outlook Express, Outlook, Eudora og mange flere, se hele listen på spampal.org.

Nedlasting, installasjon og konfigurasjon
Last ned SpamPal-programmet fra SpamPal.org, men før du installerer programer, bør du kontrollere at ditt e-post program fungerer.

Du bør notere informasjon (brukernavn og servernavn) om alle dine e-post kontoer, før du gjør endringer i oppsettet av SpamPal, slik at du kan eventuelt hente denne informasjonen frem senere.

Når SpamPal er installert virker det som et mellomledd mellom ditt e-post program og din e-post server. Derfor må du justere oppsettet av en rekke av dine Internett-programmer. Du finner veiledning om dette på nettsiden til SpamPal:

Les mer om programmet på spampal.org, og en omfattende brukermanual finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen