SP2 RC2 for Windows XP er klar

Microsoft har nå sluppet RC2-versjon av Service Pack 2 for Windows XP. Dette er en oppdatering for Windows XP, men sterk fokus på sikkerhet. RC2-versjon betyr at oppdateringen er fortsatt en testversjon, og derfor bør du ikke installere den på en PC du bruker til daglig. Den skal kun brukes til testing.

Den nye SP2 har blant annet en ny og bedre innebygd brannmur, eget kontrollpanel for sikkerhet, integrert antivirus, og ny og bedre versjon av Internet Explorer og Outlook Express.

Last ned SP2

SP2 RC2 kan nå lastes ned fra microsoft.com.

Direktelenk til installasjonsfilen: XPSP2.EXE (264 MB).

Planene fremover

Ifølge nettstedet microsoft-watch.com, har Microsoft fortsatt planer om å lansere den endelige versjonen mot slutten av juli 2004, men dette avhengig av at det ikke blir oppdaget flere alvorlige sikkerhetshull underveis. Det skal visstnok være lite sannsynlig at noen RC3 blir lansert.

Microsoft skal foreløpig ikke ha planer om å lansere ny versjon av Internet Explorer for eldre Windows-versjon, det vil si som den IE-versjonen som SP2 skal ha. Men dette er ikke avklart. Det er fortsatt ganske mange som bruker Windows 2000 og andre eldre versjoner så dette er absolutt aktuelt.

(Kilder: winnetmag.com, neowin.net, microsoft-watch.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen