SP2 er for lite kompatibel

En rekke eksperter oppfordrer til forsiktighet når det gjelder den kommende store sikkerhetsoppdateringen for Windows XP, Service Pack 2. Den er blitt forsinket flere ganger men den ventes nå å lanseres i august 2004.

De fleste er enige i at SP2 for Windows XP er i utgangspuntktet noe alle bør ha med seg fordi den fikser en rekke alvorlige sikkerhetshull og den har sikkerhet som høyeste prioritet. Det er ikke minst nettleseren Internet Explorer som blitt forbedret og det trenger den virkelig.

Problemet med SP2 er at den er blitt såpass omfattende at det kan skape problemer med kompabiltet for eldre programmer og tredjepartsprogrammer. Mange mener Microsoft har rett og slett mistet kontrollen over SP2.

I større nettverk bør SP2 i hvert fall testes ut før den implementeres i hele nettverket, mens hjemmebrukere har som regel ikke noe annet valg enn å installere SP2. De kan riktignok avinstallere oppdateringen hvis det er noe som ikke er som det skal være, men ikke alle er klar over dette eller vet hvordan det gjøres.

(Kilde: ziffdavis.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen