Sover ute for iPhone

Forventningene til iPhone er store.
Forventningene til iPhone er store.

Mange gjorde det for Xbox-konsollene og mange gjorde det for Playstation-konsollene; sov utenfor butikkene natten før salgsstart for å få tak i ett eksemplar.

Og nå ser det ut til å bli folksomt utenfor butikkene når iPhone-salget starter den 29. juni i USA.

Les mer om iPhone >>

Daniel Eran Dilger er én av de som har planer om å tilbringe natten foran en av Apples utsalgssteder for å få fingrene i et iPhone-eksemplar.

33-åringen er den typiske personen til å overnatte utenfor en butikk for å få tak i et iPhone-eksamplar. Det mener ihvertfall Kaan Yigit ved Solutions Research Group, en forskningsgruppe i Toronto.

Den typiske kjøperen av iPhone er ifølge Yigit en mann med høyere utdannelse. Han skal også ha en høyere inntekt enn gjennomsnittet.

- Helt hekta
En annen person som gjerne sover utenfor butikken for å få et eksemplar av Apples første mobiltelefon, er 25 år gamle Laura Knoll.

- Jeg er helt hekta på den. Jeg kan ikke vente med å få den, sier hun til Cnet.

Forfatter Jen O'Connell har skrevet en bok som skal hjelpe folk å velge seg riktig mobiltelefon. Hun mener det er to hovedgrunner til at folk er villige til å gå så langt for å få et iPhone-eksemplar.

- Apple gir ut akkurat nok informasjon om Iphone til at folk blir gale etter den, sier hun.

I tillegg mener hun at forventningene til iPhone er så høye fordi iPhone er unik. - Iphone likner ikke noe som er laget før. Den ser kul ut og måten du kommuniserer med den på er kul. Jeg sikler ved tanken på å få meg en iPhone, avslutter hun.

(Kilder: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen