Sosialt TV-spill

VS-MAXX - Bilde av utstyret

VS-MAXX er mest kjent for å produsere kontrollenheter, altså "stikker", som inneholder små spill og kan kobles direkte til TV-apparater. Nå har firmaet produsert et Pokerspill for TV-skjermen, "TV Poker".

Det nye TV-spillet er bygget opp på det kjente kortspillet Poker. Spillet fungerer ved at hver person får en kontrollenhet. Dette er for å kunne holde kortene sine hemmelig, noe som er høyst nødvendig i Poker.

Kontrollenheten viser altså de fem kortene du har på hånden, og med den bestemmer du hva du hva du skal gjøre som et neste trekk. Videre kan alle spillere følge med på spillet på TV-skjermen.

Seks spillere kan spille samtidig, da det finnes seks kontrollenheter i pakken. Kontrollenhetene har egne skjermer, og kobles til en felles enhet som kontrollerer alt som skjer. Denne kobles også til TV-apparatet.

VS-MAXX - Bilde av utstyret

VS-MAXX har under utviklingen av dette produktet hatt som mål å kombinere sosialt samvær med videospill-teknologi for å gi en ekte poker-opplevelse. Det finnes vel få TV-spill som er så sosialt som dette?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen