Sort iMac på vei?

Manipulering av eksisterende hvit iMac.
Manipulering av eksisterende hvit iMac av Collis Ta’eed

Med iPod nano introduserte Apple på ny sorte produkter i tillegg til de hvite. Dette er tatt videre til de andre iPod-ene og også MacBook er nå å få i sort utførelse.

Det kan virke som om dette faller i smak hos kresne Macere og spesielt potensielle "switchere", for nå satser Apple videre på sort, skal man tro de siste ryktene.

Først og fremst ser det ut som om det iallfall blir Apples 24-tommers skjerm som får det sorte alternativet. Det skal også være mulighet for at 20-tommeren kommer i sort. Hvis man tenker mønster, så er det bare toppmodellen av MacBookene som har det sorte alternativet.

HDMI og kamera

Det er foreløpig lite vi vet om skjermene, men vi vet at det ikke vært noen stor oppgradering av Apples Cinema Displays siden 2004.

Vi vet også at alle nye bærbare maskiner blir levert med iSight på toppen av skjermen og at Cinema-skjermene får hard kamp om markedsandelene med Dells lignende skjermer. Det skyldes ikke minst høy pris på Apple-skjermene.

Det er naturlig å tro at hvis det kommer nye skjermer nå, vil dette innebære iSight innebygget i tillegg til HDMI/HDCP-kompabilitet - uten at prisen går opp i det hele tatt.

Mac Pro, Xserve, Mac Mini

Apple har de siste dagene sagt at det ikke vil være aktuelt å satse på nye produktområder, men heller fokusere og forbedre de eksisterende produktgruppene. Det er mulig at Apple vil gjøre nettopp dette nå, spesielt med tanke på stasjonære og bærbare datamaskiner.

Mac Pro er klar for åtte kjerner (2 x firekjerne), det ryktes en 15" MacBook for de med behov for større skjerm uten å ha penger til MacBook Pro, Mac mini har gått lenge uten noen form for oppgradering og det samme har Xserve.

Uten å ha noe konkret på hva som vil bli gjort, skal kilder ha lekket at så godt som alle produktlinjene vil oppgraderes mer eller mindre innen juni i år.

Sort iMac og Cinema Displays ryktes å bli lansert sammen med Mac OS X 10.5 - Leopard.

(Kilde: MacScoop)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen