Søppelpost ga Forbrukerombudvrede

I slutten av oktober ble en rekke av brukerne på Diskusjon.no rammet av søppelpost fra eksternt selskap. Trolig har det vært opprettet en falsk bruker på forumet som siden har fått skannet bildefilene og konverteret disse til tekst.

Produktansvarlig for Diskusjon.no, Øystein W. Høie, anbefalte de brukerne som hadde mottatt e-postene om å anmelde hendelsen. Den oppfordringen ble fulgt av over 90 brukere. Sverre Åril, juridisk rådgiver hos Forbrukerombudet, uttaler følgende: "I denne vurderingen har Forbrukerombudet blant annet lagt vekt på antall klager vi har mottatt i saken. Forbrukerombudet har mottatt ca 90 klager siden 22.10.09 i sakens anledning. Dette antallet må anses som svært høyt i sammenligning med andre tilsvarende saker for Forbrukerombudet." Så til dere som har anmeldt forholdet; Det hjalp.

Videre uttaler han: "Vi varsler i brevet om at vi vil forelegge saken for Markedsrådet. Vi vil for Markedsrådet legge ned påstand om at det må fattes et vedtak om overtredelsesgebyr på kr 80.000."

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen