Sonys PSP blir billigere

Vi skrev tidligere at flere store butikker krevde lavere priser på Playstation Portable. Årsaken var at salgstallene stagnerte og at folk prismessig nesten ble tvunget til å velge den rimeligere Nintendo DS Lite.

Tidligere denne måneden ble det kunngjort at Sony kutter prisen på PSP i USA. Da ble det sagt at det ikke var aktuelt med noe tilsvarende prisfall i Europa, men nå er de justerte prisene på vei hit også.

Gjelder også spill

Prisfallet utgjør 30 Euro, altså rundt 250 norske kroner. Den veiledende prisen vil fra 4. mai ligge på 170 EURO, altså rundt 1400 kroner.

Det er ifølge EuroGamer ikke bare den bærbare konsollen som vil bli billigere. Også et utvalg spill vil få et prisfall.

Fem spill er klare for lansering med en hyggelig pris på rundt 200 kroner. Dette er Ridge Racer 2, Tekken, Killzone, LocoRoco og Moto GP.

Kompatibel med PS3
Etter lanseringen av Playstation 3 er PSP blitt mer aktuell enn noensinne. Den bærbare spilleren kan nemlig kobles til PS3-maskinen.

- PSP er et unikt produkt som hele tiden utvikler seg. Det tilbyr det bredeste utvalg av bærbar underholdning, fra spill til video, musikk, bilder og internett, sier Sonys Ray Maguire til EuroGamer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen