XDR-S16DBP

Sonys første radioer med DAB+

Sony har introdusert sine to første radioer med teknologien DAB+. De portable radioene heter XDR-S16DBP (vist ovenfor) og XDR-C706DBP – og har begge DAB/DAB+/FM-tuner og et slankt, retroaktig design.

DAB+ er en oppdatering av det eksisterende DAB – en digitalisering av radioteknologien. DAB+ skal tilby en rekke forbedringer i forhold til DAB, deriblant bedre lydkvalitet og et større antall kanalmuligheter. I Norge har regjeringen tidligere utvist et ønske om å satse på DAB+ via en stortingsmelding.

Visuell radioavspilling

XDR-S16DBP har et kabinett av treverk, ti innstillinger for DAB/DAB+, en LCD-skjerm, hodetelefonutgang, to 0,8 watts høyttalere og sovefunksjon, samt ytterligere ti innstillinger for FM-stasjoner.

XDR-C706DBP
XDR-C706DBP

XDR-C706DBP er en klokkeradio med fire forskjellige innstillinger for alarm, en snooze-knapp og tidsinnstilt sovefunksjon. Ellers har den akkurat samme antall DAB+/DAB/FM-innstillinger som XDR-S16DBP, men har en større LCD-skjerm og en utgangseffekt på 0,4 watt.

Pris og tilgjengelighet

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Begge radioene er tilgjengelig i norske butikker, med en startpris på 1295 kroner for XDR-S16DBP og 1195 kroner for XDR-C706DBP.

(Kilder: Akihabara News, CrunchGear, Reghardware, What Hi-Fi?, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen