SonyE med ny kamskjell

Sony Ericsson er i vinden for tiden og kunne nylig melde om rekordoverskudd. Selskapet nevnte samtidig at den stadig voksende pengesekken nå skal investeres i en større telefonportefølje, og de siste bildene fra den kinesiske nettsiden PConline støtter opp om det.

Bildene, som viser en ukjent modell ved navn SE123, avslører lite annet enn at det her er snakk om en liten telefon med et innebygget 1,3 megapikslers kamera. Bildene avslører også at telefonen vil komme med 4x zoom og at det sitter et lite sladrespeil ovenfor den ytre skjermen. Den samme kilden som står bak bildene hevder også at telefonen har en svart/hvit-skjerm på utsiden med ukjent oppløsning.

Utover den overnevnte informasjonen er det lite som er kjent omkring modellen. Ryktesprederne hevder at Sony Ericsson har planer om å legge modellen i et lavere prissegment, og at det dermed ikke er snakk om noen oppfølger til selskapets dyrere kamskjellstelefoner.

Samtidig reiser det seg litt tvil til om telefonen er ekte. Grunnen til det er at navnet SE123 ikke passer inn i noen eksisterende modellserie fra Sony Ericsson og at det vil være litt merkelig om selskapet kommer med nok en ny modellserie på siden av dagens allerede eksisterende.

Om SE123 er en kommende Sony Ericsson-modell eller ikke vites ikke, men bildene taler i det minste for at det fortsatt er aktivitet hos den svensk-japanske mobilprodusenten.

(Kilder: PConline)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen