Sony viser framtidige Alpha-modeller

Photographyblog viser bilder av de nye modellene. Vår utskremte har ikke kommet seg til Sonys stand ennå for å ta egne bilder.

I følge informasjon på nettet, har ikke Sony bestemt hvilken av disse modellene som kommer først, eller om begge i det hele tatt skal komme på markedet. Men en av dem kommer i løpet av året.

Informasjon vi har fått tak i tilsier at det er den semiprofesjonelle utgaven som blir lansert, og den vil bli tilgjengelig til julehandelen eller litt tidligere.

Ser man på bildene av de to modellene, ser den største versjonen ut som den er fullformat. Det har et stort pentaprisme og ingen blits. Hvis det stemmer, betyr det at Sony er i ferd med å utvikle en fullformatbrikke. Siden Sony selger sine brikker til blant andre Nikon og Pentax, kan det tyde på at vi i 2008 vil se en rekke fullformatkameraer på markedet.

Vi har lenge hørt hvisking om fullformat fra Nikon-brukere, men siden Nikon er avhengige av en sensorleverandør for få tak i slike, vil det være sannsynlig at de ikke blir alene om den. Hviskingen har blitt sterkere i det siste, og kommer nå ikke bare fra Nikon-entusiaster, men også fra langt bedre informert hold.

Siden vår uoffisielle informasjon tilsier at det er entusiastkameraet og ikke proffkameraet som kommer til høsten, vil vi anta at vi må vente til 2008 før vi får fullformatkameraer fra andre produsenter, hvis ikke Sony får sensoren ferdig tidlig, og begynner å selge den til andre allerede i år.

Den som lever får se. Denne artikkelen baserer seg på helt uoffisiell informasjon og består i stor grad av redaktørens betraktninger, og ingenting er derfor å regne som sikkert.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen