Sony stanser PSP-mobilen

Ryktene om at Sony eller Sony Ericsson lanserer en Playstation Portable (PSP)-mobil, har i lengre tid svirret i mobilverdenen. Med Sony Ericssons suksess med kameramobiler merket Cybershot, og musikkmobiler med Walkman-funksjon, har det vært ventet at mobilprodusenten ville lansere spillmobiler med varemerket Playstation.
 
Sony skal imidlertid ha stoppet Sony Ericssons PSP-mobil allerede da den var på tegnebrettet. Etter sigende var årsaken at de ønsker å lansere en Playstation-mobil – uten Ericsson – når de kan tilby en ”brukeropplevelse som matcher Sonys egenproduserte produkter”, ifølge Mobile Today.
 
Sony Ericsson splittes?
Det er ingen skjult hemmelighet at Sony Ericsson har slitt i motvind en stund, og at det særlig tærer på Sonys økonomi å være den ene halvdelen av dette selskapet. At styret i Sony nekter Sony Ericsson tilgang til Playstation-varemerket, tolkes som at det går mot splittelse av selskapet.
 
En talskvinne fra Sony Ericsson sier derimot ifølge Mobile Today, at de ”kontinuerlig vurderer” sine lanseringsplaner, og at de vil se nærmere på varemerkene Bravia og Playstation ”i tiden fremover”.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen