Sony slipper Blu-ray-snadder

Sony slipper Blu-ray-snadder

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Elektronikkgiganten Sony utvider nå sin 2011-kolleksjon av Blu-ray-produkter og lemper ut både hjemmekinosystemer og flere nye spillere på det europeiske markedet.

BDV-L800
BDV-L800

Blant annet skal tre nye Blu-ray-hjemmekinoanlegg med modellbetegnelsene BDV-EF200, BDV-L600 og BDV-L800 slippes.

Disse er 2.1-anlegg med 3D-funksjon og støtte for streaming direkte fra internet via Sonys egen Bravia Internet Video-tjeneste.

Modellene er videre utstyrt med 2 HDMI-porter og iPhone/iPad-dockingstasjoner og kan også kontrolleres med enheter som iPod Touch, iPhone og Android-telefoner.

BDP-S780
BDP-S780

BDV-L600 og BDV-L800 kan plasseres både horisontalt og vertikalt og kan også henges opp på veggen. BDV-L800 kommer dessuten med innebygd wi-fi-støtte og 270 graders høyttalere.

I tillegg slipper Sony Blu-ray-spilleren BDP-S780 som kommer med teknologi for å konvertere 2D-innhold til 3D-bilder og nye støyreduksjonsløsninger som ifølge Sony skal gi klare, fine bilder også på kilder av middels og lav kvalitet.

BDP-S780 har også wi-fi-støtte som gjør det mulig å bruke Skype på spilleren, og ved hjelp av en applikasjon kan du også kontrolleren spilleren med smarttelefon.

BDP-SX1
BDP-SX1

Til sist lanserer Sony attpåtil en bærbar Blu-ray-spiller, BDP-SX1. Modellen har en 10,1 tommers høyoppløst LCD-skjerm og har både HDMI -og USB-port. BDP-SX1 skal være både lett og kompakt, og spilleren har en batteri-levetid på 5 timer.

Det finnes ennå ikke informasjon om priser og tilgjengelighet.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen