Sony satser på joggerne

Det er ikke lenge siden Apple og Nike gikk sammen i et samarbeid om utvikling av en egen brikke for tregningsglade iPod-brukere. Brikken lar deg stille inn musikken for treningsøkten og sjekke hvordan det går med treningen - på iPod-en din.

Nå skal Sony ha funnet ut at nettopp dette var en veldig god idé, og selskapet skal, ifølge kilder, nå inkludere en rekke treningsfunksjoner i to fremtidige Walkman-spillere.

Mens Apple og Nike sin forundringspakke gir deg mulighet til å få musikk som passer til treningen og få all treningsinformasjon opplest av en datastemme, vil fremtidige Walkman-spillere bare kunne telle kaloriforbrenning, antall steg og distanse, i tillegg til å ta tiden med en stoppeklokke.

Til gjengjeld får du alle funksjonene med spilleren når du kjøper den, mens iPod-løsningen må kjøpes som ekstrautstyr.

Første spillere ut med de nye treningsfunksjonene skal være NW-S205F og NW-S203F, hver med lagringskapasitet på henholdsvis 2 og 1 GB. Med disse spillerne får du i tillegg en FM-radio samt et armbånd som holder spilleren på plass mens du småjogger bortover asfalten.

For øvrig kan det nevnes at begge spillerne har OLED-skjerm på én linje, er vannavstøtende og har en spilletid på maksimale 18 timer. Spillerne vil komme i fargene svart, rosa og sølv.

Prisen skal visstnok ligge på 1000 kroner for 1 GB-versjonen og 1200 kroner for 2 GB-versjonen når spillerne dukker opp i september i år. Spillerne lå ute på Amazon.com ved en feiltagelse, men er senere blitt fjernet. Det er uvisst når Sony kommer til å lansere de nye mp3-spillerne.

(Kilder: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen