Test

Sony Playstation 3

Testresultater

Positive ting Mange ekstra bruksområder.
Negative ting Filmkvaliten er middelmådig.0

Testresultater

Positive ting Mange ekstra bruksområder.
Negative ting Filmkvaliten er middelmådig.0

Kan brukes til alt
Det er mange spillentusiaster som har vært tidlig ute på Blu-ray-markedet, rett og slett fordi Sonys nyeste spillkonsoll også fungerer som en vanlig Blu-ray-spiller. Dette gir både fordeler og ulemper. Playstation 3 er ikke en dedikert spiller, så dermed har man ikke finspisset kvaliteten på verken lyd eller bilde. På den andre siden får man en spillkonsoll, et mediasenter og en internettleser på kjøpet, så hvis man skulle være interessert i ekstrafunksjonene blir Playstation 3 et meget fristende valg.

Skuffer på lyd
Det er på lyd det er mest å utsette på Playstation 3. Ikke at lyden på noen som helst måte er dårlig, men det blir flatt og kjedelig i forhold til noen av de mer avanserte spillerne. Av en eller annen grunn leverer den meget bra på spill og musikk, men på film klarer den ikke helt å hamle opp med de dedikerte spillerne. Den får imidlertid et stort pluss for lydkvaliteten fra MP3-filer man enten streamer eller lagrer på maskinens harddisk.Bildekvaliteten på film er også helt på det jevne. Det er helt godkjent, men overbeviser heller ikke på noen måte. Unntaket er animerte filmer som ser meget bra ut.

Med frykt for å gjøre meg selv veldig upopulær blant alle Playstation-tilhengere der ute, så må jeg ærlig innrømme at menysystemet til Playstation 3 ikke holder mål. Det er klønete og oversiktlig. Selv om den ikke mangler noe på funksjonalitet skal du lete godt for å finne frem til de forskjellige funksjonene, med mindre du er veldig godt kjent med spillkonsoller. Hvis du, i motsetning til de fleste andre, derimot liker å lese manualer er du selvsagt et steg på veien.

Minigrill

Playstation 3 er en vanskelig maskin å ha med i en sånn test. Det er en helt ok Blu-ray-spiller, men sden når ikke helt opp til de dedikerte spillerne. Samtidig får man så mye annet med på kjøpet at den er umulig å avskrive. Har du et snev av spillinteresse, ikke krever markedets beste lyd og bilde, og tåler en maskin som ikke er verdens vakreste, så er dette et glimrende valg. Playstation 3 ser nemlig ut som en liten grill, den avgir enormt mye varme. Heldigvis er den langt mer stillegående enn spillkonkurrenten Xbox 360. Hvis du overhodet ikke er interessert i spill kan du trekke fra et øye på terningen.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen