Sony på sparebluss

Som kjent lanseres det en hel røys av nye digitalkameraer i tiden frem mot PMA, og denne gangen ser Sony ut til å starte ballet med noe så uvanlig som å faktisk slippe et nytt kamera i romjulen. Det vil si, nytt og nytt fru Blom.

Det "nye" kameraet, Sony Cyber-Shot DSC-s730 ser nemlig ut til å være en papiroppgradering av s700, og med unntak av noen få gram her og der, samt et tredjedels blendertrinn i forbedret maks ISO-verdi, er det fint få forskjeller mellom dem.

Spesifikasjonene på "nye" Sony Cyber-Shot DSC-s730 er temmelig ordinære, det vil si 7 megapiksler og en 2,4-tommers skjerm med 112000 punkter, ingen bildestabilisator eller ansiktsdetektering, men med ett hederlig unntak: Det leveres med alkaliske AA-batterier og skal i følge Sony klare hele 440 bilder per batterisett, i følge CIPA-standarden. Dette er meget bra, selv om det er 20 færre enn forgjengeren s700. Positivt er det også at s730 vil få norsk menyspråk.

Da vi ikke har mottatt noe informasjon fra Sony direkte om det nye kameraet, vet vi ikke noe om tilgjengelighet eller pris i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen