Test

Sony MicroVault


Sony MicroVault er ikke et hvilket som helst USB-minne - det har fingeravtrykkgjenkjenning for å legge et ekstra lag sikkerhet til dataen din. Fingeravtrykk er unike, mens passord kan gjettes. Dermed blir, ihvertfall på papiret, Sonys MicroVault den sikreste lagringsenheten som kan skaffes for en "billig" penge.

Ellers en enheten en ganske normal USB-nøkkel med 128 MB lagringskapasitet som er liten nok til å få plass i selv de minste lommer. Både USB og flashminne er tregt, men MicroVault fjerner ihvertfall den første flaskehalsen ved å bruke USB 2.0. I tillegg kommer MicroVault med programvare som krypterer filene dine, setter fingeravtrykk-gjenkjennelse på skjermspareren og passordene på nettsider. Den skal også gjøre det enklere å kryptere og flytte favorittene dine fra Internet Explorer til andre maskiner.

Da den ble lansert, fikk vi en viss følelse av at fremtiden har ankommet - og bare måtte skaffe til veie en testversjon. Derfor sitter vi i dag med en en enhet på testbenken vår, komplett med betaprogramvare på en nybrent Sony-CDR og klør etter å sette fingrene i den - bokstavelig talt.

Men holder teknologien virkelig mål? Vi utforsker MicroVault nærmere.

Takk til Sony Norge som leverte MicroVault til test.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen