Sony med raskere og større Memory Stick

Pressemelding

6. september 2004

Sony vil lansere ny, forbedret Memory Stick PRO-serie

  • Høyere kapasitet - opp til 2 GB
  • Høyere aksesshastigheter - opp til 80 Mbps
  • Tåler mer, operativ under ekstreme temperaturer

I løpet av høsten 2004 lanserer Sony en ny serie IC-opptaksmedier med høy kvalitet og ytelse. Den nye serien Memory Stick PRO-medier bygger på markedssuksessen for tidligere Memory Stick PRO-produkter, og består av høyhastighets- så vel som alminnelige minnekort som er kompatible med det store utvalget av nåværende Memory Stick PRO-enheter.

Memory Stick PRO (høyhastighets)-mediene kommer med varierende kapasitet for å tilfredsstille ulike brukerbehov og budsjetter. De ivaretar det økende behovet – særlig blant profesjonelle - for raskere overføring av data med store volum, som levende bilder, stillbilder og presentasjoner. Toppmodellen i serien vil ha en kapasitet på 2 GB minne i standardversjonen, støttet av modeller med 256 MB, 512 MB og 1 GB1 i både standard og Duo-medier.

Hele serien utmerker seg ved sin bransjeledende lese-/skrivehastighet på opp til 80 Mbps (10 MB/s)2, så vel som sin enestående soliditet. De nye mediene kan brukes under temperaturer så lave som –25°C og så høye som 85°C. Kombinasjonen av hastighet og bestandighet gjør disse Memory Stick PRO (høyhastighets)-mediene til de ultimate, bærbare lagringsenhetene for profesjonelle på farten.

Sony oppgraderer også sin basisserie av Memory Stick PRO-medier med nye modeller på 256 MB og 512 MB1. Sony vil lansere disse i standard- og Duo-størrelser denne høsten. Den nye og oppgraderte serien har samme forbedrede bestandighet som high-speed-versjonen, som kan operere i et videre temperaturspekter på mellom –25°C og 85°C (sammenlignet med 0°C til 60°C for foregående serie). Den nye basisversjonen av Memory Stick PRO-mediene vil også være et rimeligere alternativ for brukere av høykapasitetsminne.

De nye basis- og høyhastighetsversjonene utgjør en ny del av Memory Stick PRO-formatet, som opprinnelig ble utviklet for å gi høykapasitets- og høyhastighetslagring for neste generasjoners applikasjoner. Det har en teoretisk maksimal dataoverføringshastighet på 160 Mbps (20 MB/s) og en minimum skrivehastighet på 15 Mbps for å sikre sanntidsopptak av levende bilder i høy kvalitet. Memory Stick PRO-formatet er en skalerbar løsning utviklet for fremtiden, og vil utvikles videre for til en hver tid å tilfredsstille de skiftende behovene og kravene i ulike nye og spennende applikasjoner.

1 En del av Memory Stick PRO-medienes kapasitet brukes til datastyringsfunksjoner. Se spesifikasjoner under for tilgjengelige brukerkapasiteter.

2 Faktiske malinger oppnådd av Sony ved bruk av optimaliserte testesystemer. Faktisk oppnådde hastigheter vil variere med og være avhengige av bruksforhold og hardware-enheter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen