Sony med ny Walkman

Sony S2 Sports Walkman

Nei, dette er ikke en lommelykt og det er heller ikke et erotisk leketøy. Dette er Sonys nyeste Walkman.

Sist du eide en Walkman var den sannsynligvis stor og kunne spille av kassetter, og hvis du eide sportsversjonen var den i tillegg så knallgul at øynene verket når du så på den. Dette er oppfølgeren til sistnevnte.

Den sylinderformede mp3-spilleren er en Sony S2 Sports Walkman, og er spesielt laget for joggere. Vekten er oppgitt til under 30 anorektiske gram.

Den leppestift-formede musikkspilleren er laget i aluminium, og den tåler vann. Du kan altså med god samvittighet svette mens du har spilleren på deg.

Sony Sports Walkman kommer i to utgaver der lagringsplassen er eneste forskjell. Minnekapasiteten er henholdsvis 1 og 2 GB.

Mp3-spilleren støtter formater som mp3, aac, wma, så vel som Sonys eget atrac-format. Som prikken over i-en kan den også servere deg musikk direkte fra FM-radionettet.

S2 Sports Walkman leveres med et armbåndsfeste, slik at du kan ha mp3-spilleren lenket fast til armen uten at den er i veien mens du er i aktivitet.

I tillegg til å servere deg musikk mens du jogger, kan den også velge den musikken som passer best til tempoet ditt. På toppen av det hele teller den også skrittene dine, så vel som kalloriene du hiver av deg.

Sonys nye Walkman kan være en god treningskamerat i 18 timer før den tar kvelden. Det som er hakket mer imponerende, er at det kun tar tre minutter å lade opp til tre timer batterilevetid.

Det forventes at 2 GB-versjonen vil koste omtrent 900 kroner, mens du sparer omtrent 300 kroner på å nøye deg med 1 GB. Produktansvarlig for Sony Walkman Norge, Lars Kristian Leiro, antar ovenfor Computerworld Norge at MP3-spilleren vil være tilgjengelig i løpet av høsten.

(Kilder: TechDigest.tv, Mobilemag.com, Computerworld.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen