Sony med high end-hodetelefoner

Sony har nå kunngjort lanseringen av nye hodetelefonmodeller som skal appellere både til de kvalitetsbevisste og de komfortorienterte forbrukerne. Modellene kommer i form av de to seriene MDR-ZX og MDR-EX, i tillegg til den enkeltstående MDR-Z1000.

MDR-Z1000
MDR-Z1000

MDR-Z1000 er en profesjonell studiomodell som ifølge Sony byr både på innovativ design og det seneste innen materialteknologi. De høyoppløste, 50 millimeters driverne har diafragmaer laget av et nyutviklet stoff som heter LCP (Liquid Crystal Polymer), som er et meget lett og solid materiale som skal være i stand til å redusere resonans dramatisk og gjengi middels til høye frekvenser meget klart og naturlig.

Modellen har også nyutviklede øreputer med god isolasjon og med minimal lydlekkasje, og i tillegg kommer MDR-Z1000 med kabel av oksygenfri kopper som er ment å redusere tap av lydkvalitet i overføringen. Impedansen er på 24 ohm og vekten er 270 gram.

MDR-ZX700
MDR-ZX700

MDR-ZX-serien består av fire modeller med et moderne utseende og retter seg mot de som ofte bruker hodetelefoner til mobile enheter. Serien har et lukket design med lav lekkasje som gjør dem egnet til bruk på offentlige områder. Toppmodellen i serien, MDR-ZX700, har 50 millimeters drivere og nye øreputer som reduserer trykk og støy. Vekten er 260 gram og modellen er har 24 ohms impedans.

MDR-EX1000
MDR-EX1000

MDR-EX er en serie på hele syv forskjellige ørepluggmodeller. Flaggskipet her er MDR-EX1000, som kommer med en driverenhet på 13,5 millimeter. Den byr på det nye LCP-diafragmaet med drivere på 16 millimeter og er konstruert i magnesium som reduserer både vekten og uønsket resonans. EX1000 har impedans på 32 ohm og veier 8 gram.

Alle de nye modellene til Sony har et sterkt fokus på komfort og vil være tilgjengelig fra mars måned. Pris er ikke kjent.

(Kilde: Sony)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen