Sony med BT-håndfri

Sony handsfree pic1

Mange av oss bruker telefonen en del, og ikke bare i godstolen foran TVen. Vi bruker den når vi kjører bil, lufter bikkja, lager mat, skriver e-poster eller noterer på PCen mens personen i den andre enden snakker.

Og la oss bare innse at det er forstyrrende å måtte holde telefonen mot øret mens man gjør alle disse tingene. Ledningen er ikke heller noe vi foretrekker å ha dinglende.

Det finnes haugevis av alternativer for trådløse løsninger for oss med Blåtann på telefonen. Nå har også Sony begynt å produsere Blåtann-håndfrier.

Sonys første enhet er i fargene svart og krom. Den ser både solid og pen ut. Spesifikasjonsmessig skiller den seg heller ikke ut fra mengden. Volumknapp og Lithium ion-batteri. Enheten passer på både venstre og høyre øre.

Håndfrien har blåtann klasse 2. Det vil si at den begrenser rekkevidden til 10 meter, mens klasse 1 når hele 100 meter. De fleste mobiltelefoner med blåtann har imidlertid kun klasse 2, noe som betyr at det for de færreste ville vært en fordel med klasse 1.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen