Sony med bilstereo for musikkmobilen

Sony med bilstereo for musikkmobilen

Med mikrofon i frontpanelet og blåtanntilkobling til mobilen fungerer MEX-BT5000 som håndfriløsning når du er ute og kjører bil. Men løsningen er mer avansert enn som så. I tillegg til å levere mobilsamtaler over bilens høytallere kan stereoanlegget også spille av musikken i telefonen din. 

A2DP
Forutsetningen er at du har en mobiltelefon med Stereo Bluetooth, også kjent som A2DP (Advanced Audio Distribution Protocol). Dette finnes i flere av de nyeste musikkmobilene på markedet. Bilstereoen har også støtte for AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile). Det gjør at du kan bruke kontrollene på radioen til å spole, bla i musikkfiler osv.

Om du vil lagre mobilmusikken din på CD-er kan musikken spilles direkte fra CD – også om musikkfilene er komprimert til MP3, WMA eller Atrac. Men har du en musikkmobil med A2DP og tilstrekkelig minne blir det neppe ofte at du får behov for å ty til CD-spilleren.

I bilstereoen kan du lagre 50 kontakter som du slipper å knote på mobilen for å ringe til. Seks kontakter kan ringes fra egne hurtigtaster.

Bilstereoen har en utgangseffekt på 4x52 watt. Prisen blir om lag 5.000 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen