Sony lekker Nex-C3

Sony Tsjekkia har lagt ut manualen til et nytt kamera i NEX-serien av hybridkameraer. Siden den ligger på er passordbeskyttet, men de har også lagt ut brukernavn og passord for å laste den ned, så da er det jo greit.

Nex-C3 ser ut som en rimeligere modell enn NEX-5. Den er også litt mindre og 3g lettere. Funksjonsmessig ligger deg altså nærmere NEX-3, men det har fått flere bildeeffekter. Det er vanskelig å hente ut all informasjon fra en tsjekkisk pdf-fil, men du finner ganske mange spesifikasjoner i Produktguiden.

Her er Nex-C3 vist med HVL-F7S blits.
Her er Nex-C3 vist med HVL-F7S blits.

Antall megapiksler er økt fra 14 til 16, mens GPS og Full-HD video er borte. Det ser ikke ut som det er optisk blidestabilisator i denne modellen heller, men den har Steadyshot, som vi tolker som en digital bildestabilisator, kanskje kun for video.

Baksiden ser svært kjent ut.
Baksiden ser svært kjent ut.

Nex-C3 vil bli levert i kit, enten med 16mm, 18-55mm eller begge disse objektivene. Men det er sannsynlig at det også blir lansert en 30mm f/3,5 makro samtidig.

Se alle objektiver for NEX her.

Hvis du vil se på den tsjekkiske manualen, finner du den her. Brukernavn og passord finnes her. Siden dette antakelig er utilsiktede lekkasjer, garanterer vi ikke for at den vil være tilgjengelig lenge.

Vi har ingen informasjon om når produktet lanseres eller hva det vil koste, men en pris rundt der NEX-3 lå og lansering i løpet av mai er vår gjetning.

Les også vår test av hybridkameraer, deriblant NEX5

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen