Sony lanserer ny lade-dings

Med denne kan du lade opp en mobil to ganger via USB.

Batterikraft er kanskje den største utfordringen for mobilprodusentene akkurat nå. Ettersom en forbedret batteriteknologi fortsatt er noen år unna, må vi i mellomtiden ty til alternative løsninger for å få ekstra kraft når vi er på farten.

Sony har nå lansert en ny lade-dings, et slags mini-aggregat som som gir nok strøm til å lade en mobil inntil to ganger. Enheten kommer nemlig i to utgaver, der den ene gir nok strøm til én ladning, den andre til to.

Ladingen skjer via USB-tilkobling, noe som gjør at den kan brukes med alle smartmobiler. Sony CP-A2LS har batterikapasitet på 4000 mAh (ca. to oppladninger), mens CP-ELS yter 2000 mAh (ca. én oppladning). Fire LED-lamper indikerer hvor mye batteri som er igjen på enheten. Et år etter oppladning vil enheten fortsatt har om lag 80 prosent av kraften i seg, ifølge Sony. Begge dingsene tar omtrent seks timer å lade opp når du kommer til en stikkontakt.

Sony CP-ELS gir nok kraft til én oppladning av mobilen.
Sony CP-ELS gir nok kraft til én oppladning av mobilen.

Den kraftigste av dem, CP-A2LS, ser litt stor og klumpete ut, men til gjengjeld får du altså mer batterikraft i denne. CP-ELS ser ut som en lang minnepinne, og er nok mer praktisk i formen. Prisen på de to lade-dingsene til Sony er henholdsvis 399- og 199 kroner.

Ser du for deg å drasse rundt på en slik lade-dings til mobilen din? Kommenter i forumet nederst på siden!

Les også: To ukers mobilbruk med superbatteri

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen