Sony lanserer CyberShot DSC-W5 og DSC-W7

Se større bilder i produktguiden

Noen vil kanskje huske at vi skrev om DSC-W5 for snart fire uker siden. Sony hadde da en liten sak på en av sine sider en kort periode. Nå er kameraet offisielt lansert, sammen med storebroren DSC-W7.

Bortsett fra noen kosmetiske detaljer, er det kun oppløsningen som skiller disse kameraene fra hverandre. Dette er en trend vi ser, at produsentene kommer med identiske modeller, der bare oppløsningen skiller. Siden det ikke koster veldig mye mer å lage to slike modeller enn én, gir det oss brukere mer å velge i.

Kameraene har en stor 2,5 tommers LCD-skjerm, i tillegg til optisk søker. De bruker standard AA-batterier, men har likevel en imponerende batterikapasitet på 380 bilder med de medfølgende batteriene. Kraftigere batterier kan gi enda flere bilder før batteriene må lades.

Kameraene har en del manuelle muligheter, blant annet manuell eksponering og manuell fokus, og det er muligheter for å se histogram på skjermen for å kunne vurdere eksponeringen. Gitt at disse muligheten er lagt lett tilgjengelige, kan kameraene være en spennende løsning for de som ønsker å ha noe kreativ kontroll under fotograferingen.

Se større bilder i produktguiden

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er gode videomuligheter med opptak i 640 x 480 med 30 bilder pr. sekund så lenge det er plass på brikken.

De nye modellene er laget i aluminium, noe som gir dem en følelse av kvalitet og robusthet, dessuten ser det bra ut.

Vi kjenner ikke utsalgsprisen i Norge, men i USA er prisen ca $350 for DSC-W5 og $450 for DSC-W7, og de vil bli tilgjengelige i april.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen