Sony lanserer Cyber-shot DSC-T10

Alternativ tekst mangler

Det nye kameraet minner på mange måter om T30, som vi testet i sommer. Det har samme oppløsning, samme spesifikasjoner på skjermen. Men det er litt tykkere, og har litt dårligere batterikapasitet.

Ikke mange spesifikasjoner er kjent ennå, så det er begrenset hva vi kan si om det, men vi vil anta et det er et kamera som er noe rimeligere enn T30, men tilbyr omtrent det samme.

I likhet med alle de andre nyere kameraene i serien, har også dette ”foldeoptikk”, som gjør at objektivet i sin helhet er inni kamerahuset, også under bruk. Der lager ikke zoomen noe lyd, og kameraet kan derfor zoome mens du filmer.

Hvis du skulle glemme minnekortet hjemme, har kameraet innebygd 56 MB minne, så du kan ta noen bilder uten kort. Dette er et mye bedre alternativ enn de latterlige små minnekortene som ofte leveres med digitalkameraer i dag.

Menyene har en del hjelpefunksjoner, og det er lagt inn støtte for lysbildeframvisning. Det tyder på at dette er et kamera rettet mot nybegynnere som vil ha det enkelt men funksjonsrikt. Kameraet kan leveres i fire farger: rosa, hvit, svart eller sølv.

Se pressemeldingen på neste side for flere detaljer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen