Sony lager telefonmus

Liker du to i én-løsninger? Da bør det fryde deg at Sony nå har laget en PC-mus som du også kan bruke som IP-telefon.

Sonys telefonmus har fått det treffende navnet Squeekerphone, og er designet med tanke på å matche selskapets Vaio-maskiner, som er Sonys bærbare PC-er. Squeekerphone er en optisk mus med ledning, som også lar deg ringe over internett via VoIP-programmer som for eksempel Skype.

Med Squeekerphone parat og en bærbar PC under armen, kan du både surfe på nett og ringe hjem til mor alle steder i verden hvor du har tilgang til internett, enten trådløst eller via kabel.

Når noen ringer deg via Skype eller et liknende program, vil en LED-lampe oppå telefonmusa lyse, i tillegg til at musa ringer. For å ta telefonen er det bare å trykke på en liten knapp, og vips er musa forvandlet til en vanlig kamskjellstelefon. Musas rullehjul fungerer som volumknapp når du snakker i telefonen.

Squeekerphone har mål som ikke er så ulike andre kamskjellstelefoner, nemlig 8.9 x 4.6 x 2.4 centimeter. Telefonmusa veier 67 gram, og ledningen er 1,1 meter lang.

I følge The Register vil Squeekerphone komme i salg i Storbritannia i løpet av neste måned, og vil koste £55, eller omtrent 650 kroner. Det er imidlertid lite trolig at vi vil få se Squeekerphone i salg i Norge, da Sony ikke selger sine Vaio-maskiner her til lands.

(Kilde: The Register)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen