Sony kommer med SD-minnekort

Stadig flere av de elektroniske apparatene vi kjøper i dag benytter seg av minnekort som lagringskilde. Enten det er til å forevige bilder fra et kamera eller lagre de siste låtene på hitlista. Sony har lenge hatt sin egen standard, Memory Stick, men nå lanserer de også minnekort i SD-format.

De nye SD-kortene skal være på plass i butikkene i løpet av februar måned, og blir tilgjengelig i alt fra 2 GB til 32 GB. Kortene har overføringsklasse 4, noe som tilsier at kortene kan håndtere stabile opptak i HD. Dessutten blir de nye kortene robuste og tåler temperaturer mellom -25 til 85 grader.

Praktisk gratisprogramvare
Brukere som har kjøper det nye SD-kortet kan laste ned blant annet gratisprogrammet File Rescue, som kan hente frem filer som har fått tapt. Dermed har du mulighet til å redde bilde-, musikk- eller videofiler som for eksempel er blitt slettet med en feiltagelse.

Foruten File Rescue kan du også laste ned programmet x-Pict Story gratis. Dette programmet benyttes til å lage presentasjoner med for eksempel bilder og musikk. Programvaren er enkel i bruk, og presentasjonene kan lastes opp på for eksempel YouTube.

File Rescue og x-Pict Story kan også lastes ned for brukere av Memory Stick.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen