Test
Sony-HDR-SR12-intro

Sony HDR-SR12

Japanske Sony leverer til stadighet nye kameraer til både forbruker- og proffmarkedet, uten at det nødvendigvis griper oppmerksomheten min så veldig. Men av og til glimter de til med noe virkelig attraktivt. Under CES08 gjorde de akkurat det og ikke før har jeg sagt «Sony», så har jeg eget eksemplar av SR12 i hånda.

Sony HDR-SR12 er et harddiskbasert videokamera som lagrer i AVCHD-formatet. Den integrerte harddisken er på intet mindre enn 120GB, noe som skulle holde en god stund. Videre må vi nesten nevne oppløsningen på bildebrikken. Under videoopptak begrenser den seg strengt tatt til HD-oppløsningen på 1920x1080, men om du føler for å ta stillbilder kan du boltre deg på hele ti megapiksler(!). Jeg er ikke akkurat en fan av megapiksel-kappløpet, men ti millioner piksler på et videokamera… Det høres unektelig kult ut.

Det er verdt å understreke at eksemplaret jeg nå har fått i hende er et preproduksjonseksemplar. Hvilket betyr at det ikke er satt sammen på samlebånd av maskin, snarere skrudd sammen for hånd, og at små endringer kan forekomme på den endelige modellen i butikken. Det er vel konsekvensen av å være bortskjemt og få kameraet samme dag som det ble lansert.

Sony HDR-SR12E   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen