Test

Sony HDR-HC3E

Redigert: Lagt til testklipp under bildekvalitet, side 3.

Høyoppløselig video er på vei ut til de tusen hjem som aldri før. Kjøper du ny TV eller i det hele tatt havner i en samtale hvor 24 bilder i sekundet er relevant vil du høre de to magiske bokstavene: HD. Før du fortsetter vil vi anbefale å lese igjennom vår lille HD-Guide som tar for seg denne nye standarden litt nærmere. Vi kommer nemlig ikke til å gi noen særlig forklaring på dette i denne testen.

I forbindelse med forbrukerelektronikkmessen i Oslo Spektrum tidligere i år tok vi en sniktitt på dette kameraet og var særdeles imponert. Det skal vise seg at det var med god grunn. Førsteinntrykket når vi tar kameraet ut av esken er intet mindre enn hardtslående. Man skulle tro at det var et produkt av Bang Olufsen og ikke av folkevante Sony.

Det bugner av kabler og manualer. Fjernkontroll er på plass og godt pakket inn i en beskyttende pose ligger videokameraet. En rask titt på det avslører den ene lure løsningen etter den andre. Men det er på tide å ta av silkehanskene og sette det på testbenken. Det ser pent ut, men kan det prestere like bra?

Sony HDR-HC3E   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen